Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLANKA VLAŠIĆ

Žao mi je, 
ali još nisam spremna

08.05.2015.
u 00:30

'ao mi je što propuštam Dohu jer je to natjecanje za koje me vežu najljepše uspomene.'

Blanka Vlašić, jedna od najboljih hrvatskih atletičarki, neće nastupiti na prvom mitingu Dijamantne lige u Dohi 15. svibnja.

– Žao mi je što propuštam Dohu jer je to natjecanje za koje me vežu najljepše uspomene. No kako sam se još ovog proljeća intenzivno bavila ozljedom koljena, pripreme su se odužile pa smo odlučili prolongirati početak nastupa. Nadam se da će se to dogoditi u prvoj polovici šestog mjeseca. Svjetsko prvenstvo u Pekingu dosta je kasno, sezona je duga. Ima dosta natjecanja pa će biti i dosta prilika za dobar rezultat – istaknula je Blanka.

>> Vraća se Blanka Vlašić, nastupa u Rimu 5. lipnja

Komentara 2

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:33 08.05.2015.

Stara ti si za penziju čim si prije priznaš to bit će ti lakše !!!!0!

DH
dalibor.hren
12:48 10.05.2015.

Na žalost Blanka je prošlo svršeno vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije