Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratila se iz SAD-a

Blanka Vlašić: Zadovoljna sam, ništa me više ne boli

'Blanka Vlasic of Croatia celebrates clearing the bar at 1.91 meters on her way to winning the women's high jump   at the Diamond League Adidas Grand Prix in New York, May 25, 2013. REUTERS/Gary Hers
Reuters/Pixsell
28.05.2013.
u 23:20

– A kojeg to sportaša ništa ne boli nakon nastupa? Vjerojatno nekog tko se "šlepao", nekog tko se dobro štedio – kaže Joško.

Blanka Vlašić, uz malo kašnjenje zrakoplova, stigla je u utorak popodne u Split.

– Kasnili smo zbog tehničkih problema – rekla je Blanka.

Kako noga, boli li stopalo, Ahilova tetiva, zglob?

– Ne, sve je u redu. Super se osjećam. Boljelo je dan nakon nastupa, što je normalno. Tako me boljelo i nakon skakačkog treninga – objasnila je Blanka.

Joško Vlašić, njezin otac i trener, dodao je:

– A kojeg to sportaša ništa ne boli nakon nastupa? Vjerojatno nekog tko se \"šlepao\", nekog tko se dobro štedio. Na te bolove već smo se navikli. Boljet će još neko vrijeme. Sve je to normalno i nema mjesta panici. Da je bilo nešto alarmantno, Blanka bi mi javila istog trenutka. A na putu iz New Yorka razgovarali smo uglavnom o pobjedi i velikom povratku – istaknuo je Joško.

Sljedeći nastup Blanka će imati na mitingu Dijamantne lige u Rimu 6. lipnja.

– Do nastupa u Rimu Blanka će odraditi samo jedan skakački trening. Ostalo će biti relaksirajući, lagani treninzi. Ove smo se sezone odlučili nastupati na malom broju mitinga kako bi Blanka spremna i odmorna dočekala vrhunac sezone – nastup na Svjetskom prvenstvu u Moskvi sredinom kolovoza – istaknuo je Joško.

U Rimu je ženski vis na rasporedu u 20.15 sati, a prema nekim najavama na olimpijskom stadionu mogla bi nastupiti aktualna svjetska i olimpijska prvakinja Ruskinja Ana Čičerova. Posljednji su se put srele u Bruxellesu 16. rujna 2011. godine. Bio je to Blankin posljednji nastup prije 21-mjesečne stanke.

>> Blanka: Prije nastupa u meni je bila, nevera, a onda je došao mir

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije