Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika
Povratak na članak

Blanka Vlašić propušta EP kako bi se što bolje pripremila za OI u Riju

Blanka je posljednji put nastupila na Europskom prvenstvu 2010. godine kada je u Barceloni s preskočena 2,03 metra osvojila zlatnu medalju.

Komentari 2

LI
liliZG
10:22 21.06.2016.

a onda će je upiknut komarac i u suzama će morat propustiti OI u Rio-u, a za to vrijeme će Ana i dalje morati žicariti lovu da ode na neko od prvenstava ili u Rio i trenirati u neljudskim uvjetima...

VL
HA
hajduk1966
17:28 21.06.2016.

Nije li vrijeme da se ostavi toga,mnogo je napravila svaka cast ali ovo nema svrhu,samo gubi samopouzdanje,sta ima odgadjati bolji trening od Europskog prvenstva ne moze imati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.