Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Sport Ostali sportovi

Blanka Vlašić će 2012. za 10 tisuća eura čarter-letom na mitinge

Avion bi iznajmljivala za kraća putovanja do Rima, Bruxellesa, Pariza ili Montpelliera gdje živi Nikola Karabatić.
27. rujna 2010. u 10:56 1 komentara 4 prikaza
'Blanka Vlasic of Croatia competes during the Womens High Jump competition during the Samsung Diamond League meeting at Crystal Palace in London August 13, 2010. Vlasic won the compeition with a jump
Foto: 'ADRIAN DENNIS'

Obitelj Vlašić ozbiljno razmišlja o tome da iznajmi privatni avion za Blankina putovanja. Ako se to ostvari, Blanka bi bila jedina atletičarka koja bi imala svoj avionski prijevoz. Nema ga čak ni Usain Bolt.

– To je ideja koju razmatramo za olimpijsku 2012. godinu. Cijena jednog takvog leta bila bi između osam i deset tisuća eura, a Blanka bi imala više dana za odmor jer ne bi gubila tako puno vremena na presjedanja i čekanje letova – rekao je Joško Vlašić.

Tko bi godišnje platio takav luksuz?

– Našli bismo sponzora – istaknuo je Joško.

Naravno da Blanka ne bi iznajmila avion za duža putovanja, nego za kraća, poput Bruxellesa, Rima, Pariza, Berlina, Madrida.

– Za odredišta koja imaju izravnu liniju sa Splitom ne bismo koristili čarterski let, nego samo za ona na koja nam je komplicirano doći – kaže Vlašić.

Blanka se trenutačno odmara od naporne sezone u Splitu. Nije otputovala u francuski grad Montpellier gdje danas njezin dečko Nikola Karabatić igra važnu rukometnu utakmicu Lige prvaka protiv njemačkog Hamburga.

Zlatne poluge
U STAKLENKAMA ZA DŽEM
Kupili kuću za 130.000 eura i u njoj pronašli zlato vrijedno čak 650.000 eura
Nikša Bratoš
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Pogled iza scene: Što treba za kvalitetan nastup i kako je biti glazbenik u doba korone?
  • OKIDOKI:

    DM daj se skini s tog nikole, pa zar ti je važniji on od njene karijere, ako nemaš što pametnije za pisat, bolje šuti, cura trenira i osvaja turnire, ne fuša kao vi novinarčići, naravno da ima novaca što ste ... prikaži još! ljubomorni, ako ti je žao i malo tvojih primanja odi s blažičkom na kavu, da te poduči, novinari čistunci,