Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESKOČILA 2 METRA
Povratak na članak

Blanka u svom Splitu: New York nema veze s vezom!

Blanka Vlašič pobijedila je na međunarodnom skakačkom mitingu u Splitu preskočivši 2 metra i postavila najbolji rezultat sezone.

Komentari 5

PB
predrag borna
05:10 25.06.2011.

Blanka je već duže vrijeme u \"manekenskoj fazi\"no iako nije u vrhunskoj formi i takva forma je dovoljna da drži vrh.Jer to je ipak ženski sport....U muškoj konkurenciji u bilo kojem sportu jednostavno nemaš pravo na opuštanje.Drugi te odmah zgaze.Zbog toga ne pretjerujmo sa hvalospjevima.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:13 25.06.2011.

ma da! da je new york nije bio samo tak, ne bi ga stalno spominjala! jedno malo razmaženo derište, koje je prestalo rasti, i izgubilo kontinuitet rezultata, pobjeda. sad ćemo gledati sve više \'new yorka\'. i ona to zna. može ona pobijedit na tristo splita, al ni na jednoj olimpijadi. nju će cijelog života proganjat istina, da nije u karijeri imala dostojne protivnike. štefka jeste. ona nema, žensko skakanje u vis nikad nije bilo slabije.

VL
VE
Velikogoričan56
09:07 25.06.2011.

Nije mi jasno koje ste vi to face, Blanka skoci najbolji svjetski rezultat ove godine i vi si uzmete za pravo pisati ovakve gluposti. Hajde vas dvojica napisite javno ovdje koji ste nabolji rezultat u bilo cemu osobno postigli.

VL
PB
predrag borna
09:24 25.06.2011.

Velikogoričanin56.....Ti pišeš gluposti.Međunarodni sam šahovski majstor i završio PMF.Zato ne lupetaj.

VL
VE
Velikogoričan56
09:37 25.06.2011.

predrag borna Onda kad si to postigao dobro znas da ono sto je postigla Blanka nije sitnica,pa se jos vise cudim tvom komentaru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.