Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJAMANTNA LIGA
Povratak na članak

Blanka tek 1,90: Boli me, nemam snage za odraz

Posljednji put Blanka nije bila na postolju na EP-u u Torinu 2009., a šesta je bila prije pet godina u Stuttgartu.

Komentari 4

Avatar Romano37
Romano37
03:59 01.07.2011.

Pozdravio te Ivica Kostelić

VL
VL
vladek
07:50 01.07.2011.

Hvala za sve šta si dosada napravila.Sama vidiš da ti sve i svašta smeta,hladno vrijeme.Prestani nas mučiti,kao i tvoj prepotentan otac.Nikad više preko 2 metra.

VL
Avatar Pak
Pak
09:08 01.07.2011.

Isprike, isprike... Netom prije natjecanja joj je bilo super. A nakon podbacivanja izvlačenje na zglob, koljeno, zimu, nezadovljne poštanske radnike... Blanka, bilo bi bolje da priznaš da nisi u formi, da je pauza učinila svoje i gotovo. Mi ćemo smanjiti očekivanja, ako smo ih uopće i imali, a ti ćeš moći s manjim pritiskom pokušati povratiti staru formu (premda sumnjam da ćeš uspjeti).

VL
NI
nidjomidjo
12:48 01.07.2011.

mene samo zanima kako je moguće da bude šesta, kad se ovom disciplinom bavi pet cura u svijetu??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.