Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠA ATLETIČARKA
Povratak na članak

Blanka oštro odgovorila svima koji misle da će rušiti Savez: Evo što je poručila

"Kao netko tko je najvažniji dio svoje karijere već ostvario, ne trebam funkciju radi funkcije. Umjesto toga, važno je shvatiti da se radi o ulozi kroz koju mogu biti najkorisnija hrvatskoj atletici"

Komentari 9

Avatar southman
southman
14:10 23.09.2021.

Jedno je sigurno. Za razliku od Rađe neće boraviti više u Srbiji nego u Hrvatskoj.

VL
SK
skupiduša
16:09 23.09.2021.

Lijepo je sve obrazložila,samo ne znam što je tu oštro!

VL
ED
edvardl
14:28 23.09.2021.

Samo naprijed Blanka, imaš podršku svih hrvata!

VL
BR
Breoxs
19:57 23.09.2021.

Po toj bi logici Ivica Kostelić trebao zamijeniti Vedrana Pavleka, Igor Boraska bi trebao biti predsjednika Hrvatskog veslačkog saveza, a Ivano Balić bi trebao biti predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza. U Hrvatski nogometni savez, na mjesto predsjednika bi trebalo staviti Marija Mandžukića koji je igrao u najvećim svjetskim klubovima?

VL
BR
Breoxs
19:51 23.09.2021.

Jedno je trenirati i skakati, a drugo je biti predsjednik saveza! To zna i Stojko Vranković u košarci.

VL
LI
liliZG
11:57 24.09.2021.

ne mogu joj oprostiti što je 5 godina lagala hrvatskom narodu da se priprema za nastupe i uzimala mu novac za iste da bi na kraju objavila kraj karijere..... za to vrijeme smo izgubili Anu Šimić , koja je mogla dobiti taj novac i postići jednako dobre rezultate kao i blanka , možda i bolje.... to je nešto što blanki ne mogu niti ću ikad zaboraviti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.