Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETIKA

Blanka: Očekujem skok viši od 1,97 m

Blanka Vlašić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
12.06.2015.
u 08:15

– Ovo će biti moj treći nastup u New Yorku, prva dva su bila u jako teškim vremenskim okolnostima, po kiši i hladnoći. Čini se da će nas ovaj put dočekati lijepo vrijeme, kaže Blanka

Blanka Vlašić u subotu će nastupiti na mitingu Dijamante lige u New Yorku. Nakon drugog mjesta u Rimu i preskočenih 1,97 metara, Blanka je optimistična.

– Ovo će biti moj treći nastup u New Yorku, prva dva su bila u jako teškim vremenskim okolnostima, po kiši i hladnoći. Čini se da će nas ovaj put dočekati lijepo vrijeme, što me raduje jer je staza u New Yorku uistinu jako dobra. Period nakon Rima provela sam radno i ne osjećam bitne posljedice intenzivnih skokova – kazala je Blanka.

Posljednji put nastupa je u New Yorku 2013. godine kada je i pobijedila.

– Očekujem, naravno, svoj najbolji rezultat sezone i skok viši od 1,97 metara – zaključila je Blanka.

U New Yorku bi trebale nastupiti pobjednice prva dva mitinga, Litavka Palšyte i Španjolka Beitia, Poljakinja Kasprzycka te povratnica Amerikanka Lowe.

>>Blanka Vlašić: Ponijele su me emocije, zato sam zaplesala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije