Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA SPORTSKA OBITELJ

Blanka: Braći sam mijenjala pelene

Blanka Vlašić
Miranda Cikotić/24sata
27.09.2009.
u 08:50

– Mama mi je ludilo, baš “people’s person”, jako društvena, lako sklapa poznanstva - hvali Blanka Veneru Vlašić.

Iako se još kao 19-godišnjakinja odselila, Blanka je ostala vezana za obitelj. Sa svim se članovima, kaže, jako dobro slaže. To vrijedi i za roditelje.

– S tatom Joškom imam idiličan odnos, što utječe i na moju profesionalnu karijeru. To je osoba na koju se mogu oslonit i kojoj bezuvjetno vjerujem. Kada sam bila u pubertetu karakteri su nam se odbijali. On je znao pogodit mi nit, riječima pokazat na moju bolnu točku i pokazat gdje sam pogriješila. Ja to tada nisam željela ni čut ni vidit. Sad što sam starija sve se bolje slažemo – priča Blanka.

A majka Venera joj je ujedno i jako dobra prijateljica.

– Mama mi je ludilo, baš “people’s person”, jako društvena, lako sklapa poznanstva. Tako mogu izać s njom i mojim prijama skupa, bude nam ludilo. Tu društvenu crtu sam pokupila od nje. Njoj sam došla s privim ljubavnim problemima, mogu opet pričat o svemu, ona je moja prijateljica – kaže Blanka.

Ima trojicu braće od kojih joj je generacijski najbliži četiri godine mlađi Marin. Druga dvojica su Nikola i Luka.

– S Marinom, koliko god da smo se tukli kad smo bili mali, sad imam poseban odnos. Odrasli smo zajedno pa je i odnos nekako dublji. Luka je poseban. Na neki način je ograđen od sporta, no on će nać svoj put. Upisao je medicinsku školu kao i ja, imamo neke iste profesore. Ne mogu ne pratit Nikolu koji igra nogomet, gledala sam ga, otac stalno priča o njemu. On je, da tako kažem, tatin novi projekt. No ja ga ne želim opterećivat, on zna da sam tu, njegova sam starija sestra, isto vrijedi i za Luku. S njima dvojicom mlađim sam imala čak i majčinski odnos, mijenjela sam im pelene kad su bili mali – ispričala nam je Blanka o ostatku obitelji Vlašić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije