Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jean-Claude Blanc

Blanc: Moramo pokazati svijetu kakav je Juventus

Diego
Reuters
03.12.2009.
u 20:15

Jean-Claude Blanc, predsjednik torinskog Juventusa, napisao je pismo navijačima kluba u kojem radi, te ih zamolio za svesrdnu i kulturnu podršku.

Pred Juventusom su dvije iznimno bitne utakmice. Prvo će u subotu odigrati derbi Serije A na domaćem terenu protiv Intera, koji im trenutačno bježi čak osam bodova na vrhu ljestvice, a idućeg će tjedna igrati ključnu utakmicu skupine A Lige prvaka. Treba im barem bod u domaćem ogledu protiv izravnog suparnika Bayerna.

- Želim da zajedno svijetu pokažemo kakav je zbilja Juventus. Ne samo na terenu nego i na tribinama jer Juventus nisu samo igrači nego i navijači, dužnosnici, svi koji imaju doticaj s klubom - napisao je Blanc.

Klupske strukture posebno se boje odnosa navijača spram Marija Balotellija, tamnoputog igrača u Interu, kojeg su prošle sezone vrijeđali na rasnoj osnovi, a i ove godine je klub morao platiti kaznu zbog njegova vrijeđanja na utakmici koja nije imala nikakve veze s njim (Juventus - Udinese 1:0).

- Uspjeh ili neuspjeh na te dvije utakmice će uvelike odrediti daljni tijek sezone za naš klub. Na taj dio možemo utjecati, ali djelomično, jer su suparnici opasni, kvalitetni i tko zna što će donijeti igra. No, navijači moraju biti na razini, kao što su gotovo uvijek i bili. Molim ovim putem da se ponašate u torinskom stilu, kulturno i za primjer svima drugima. Zajedno smo jači, bolji i ugledniji - završio je Blanc.

Komentara 2

MI
micko
08:54 04.12.2009.

Bez namješaljki Juvea nema nigdje.

MA
matina
11:40 04.12.2009.

olic ce vas unistit zabari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije