Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKL

Blakeu i Boltu rekordi mitinga u Lausanni

'Jamaica\'s Yohan Blake celebrates winning the Men\'s 100m Final Photo: Press Association/Pixsell'
'Adam DavyPress Association/Pixse'
23.08.2012.
u 23:30

Blake je na OI uzeo srebro, a u Lausannei je izbjegao Bolta koji je odlučio trčati 200 metara

Yohan Blake pobijedio je u utrci na 100 metara sa sjajnim rezultatom - 9,69 sekundi što mu je osobni rekord i novi rekord mitinga u Lausannei. To je ujedno i treći rezultat svih vremena na 100 metara. Usain Bolt pobijedio je u utrci na 200 metara sa vremenom 19,58 sekundi što je za jednu stotinku brže od rekorda mitinga čiji je bio vlasnik i rasnije. Novozelanđanka Valeri Adams srušila je 23 godine star rekord mitinga u bacanju kugle, hicem u posljednjoj seriji (20,95), dok je u visu sa rekordom mitinga, Azije i najboljim rezultatom sezone (2,39) pobijedio Katarčanin Barshim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije