Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HANŽEK

Blake u Zagrebu za 100 tisuća funti

\'Jamaica\'s Yohan Blake celebrates winning gold in the men\'s 100 metres final at the International Association of Athletics Federations (IAAF) World Championships in Daegu on August 28, 2011.     AF
AFP
23.08.2012.
u 20:36

Na ponude manje od sto tisuća funti, jamajčanski sprinter nađe se uvrijeđenim

Yohan Blake, aktualni svjetski prvak na 100 metara, silno se uvrijedio kada su mu organizatori mitinga u Birminghamu ponudili 25.000 funti za nastup.  

− Organizatori su bili prilično bahati na sastanku. Njima je dovoljno što su doveli Mo Faraha, a za ostale ih je bilo baš briga − rekao je Blakeov menadžer koji je potvrdio da za nastupe u Dijamantnoj ligi Blake dobiva 100.000 funti.

Eto, ako ga žele u Zagrebu, cijena i nije tako visoka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije