Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva pogreška

Blackburn je mogao dovesti Lewandowskog, a uzeo je Kalinića

Robert Lewandowski
DPA/Pixsell
26.04.2013.
u 10:28

- Mislim o tome svaki put kada ga vidim kako igra i mislio sam opet u srijedu. Transfer je blokiran, a radilo se o četiri milijuna eura

U ljeto 2009. godine skautskoj službi Blackburna za oko su zapela dvojica nogometaša. Jedan od njih je bio Robert Lewandowski, a drugi Nikola Kalinić.

Poljski nogometaš tada je bio igrač Lecha i drugi strijelac poljske lige, dok je Kalinić bio najbolji strijelac hrvatske lige.

Sam Allardyce, tadašnji menadžer Blackburna, od uprave je tražio da mu dovedu Lewandowskog, ali njegov zahtjev je odbijen jer se, navodno, radilo o preskupom igraču, iako su Polaci za njega tražili svega nešto malo više od četiri milijuna eura. Umjesto njega, odlučili su dovesti Nikolu Kalinića, kojeg su platili sedam milijuna eura.

Kalinić im se na kraju nije isplatio, u dvije sezone zabio je tek sedam pogodaka, a nakon toga prodali su ga u Dnjipro.

Dodajmo da u vrijeme kada Lewandowski 'trpa' golove u polufinalu Lige prvaka, Blackburn igra u drugoj engleskoj ligi...

- Mislim o tome svaki put kada ga vidim kako igra i mislio sam opet u srijedu. Transfer je blokiran, a radilo se o četiri milijuna eura- prisjeća se Allardyce.

>>Pridružio se Götzeu: Lewandowski ipak odlazi u Bayern

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije