Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I KLUBOVI I REPREZENTACIJE

Bjelorusi će svoje utakmice igraju na neutralnom terenu

UEFA
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
03.03.2022.
u 16:09

Svjetsko upravljačko tijelo FIFA i UEFA već su suspendirale ruske reprezentacije i klubove iz međunarodnog nogometa do daljnjega zbog invazije

Bjeloruski klubovi i reprezentacija morat će sve svoje domaće utakmice u UEFA natjecanjima igrati na neutralnim terenima i to bez gledatelja, objavilo je u četvrtak upravno tijelo krovne europske nogometne organizacije.

"Izvršni odbor UEFA-e sastao se danas i odlučio da će svi bjeloruski klubovi i reprezentacije koje se natječu u UEFA-inim natjecanjima morati igrati svoje domaće utakmice na neutralnim mjestima, počevši od danas", stoji u priopćenju.

Nadalje, na utakmicama  u kojima bjeloruski timovi nastupaju kao domaćini neće biti gledatelja.

Svjetsko upravljačko tijelo FIFA i UEFA već su suspendirale ruske reprezentacije i klubove iz međunarodnog nogometa do daljnjega zbog invazije.

Ranije u četvrtak ruskim i bjeloruskim sportašima zabranjeno je sudjelovanje na Zimskim paraolimpijskim igrama u Pekingu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije