Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afrički kup nacija

Bjelokosna Obala na krilima Didiera Drogbe ušla u polufinale

'Ivory Coast\'s striker Didier Drogba (C) fights for the ball with Libya\'s defender Ali Salama during their friendly soccer match in Abu Dhabi January 16, 2012. REUTERS/Rabih El Moghrabi (UNITED ARAB
'STRINGER'
04.02.2012.
u 22:20

Drogba je prvo promašio udarac s bijele točke, a nakon toga dvaput bio strijelac.

Na krilima Didiera Drogbe, Bjelokosna Obala izborila je polufinale pobijedivši u četvrtzavršnici jednoga od dva organizatora Afričkog kupa nacija, Ekvatorijalnu Gvineju 3:0. Napadač Chelseaja prvo je promašio kazneni udarac u 29. minuti, a onda se iskupio dvama pogocima (u 36. i 69. minuti), a točku na i stavio je Yaya Toure u 81. minuti, zabivši gol iz slobodnog udarca.

S dva pogotka, Drogba dijeli prvo mjesto ljestvice strijelaca s Manuchom, Aubameyanog, Katongom i Kharjom.

Bjelokosna Obala put do finala tražit će preko pobjednika susreta Gabon - Mali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije