Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS PROTIV KARLOVCA

Bjelica uvodi promjene nakon što je Dinamo dobio šamar

Bjelica
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
24.09.2019.
u 11:55

Oni koji neće putovati u Karlovac, a takvih će biti dosta, dobit će “nagradni” trening u Maksimiru

Šamar koji je Dinamo “popio” od Varaždina imat će i svoje posljedice. Neke će trajati dulje, primjerice Nenad Bjelica više neće primati u privatne audijencije igrače koji se žale na svoju minutažu, na neigranje u europskim utakmicama. Neki će se i neko vrijeme hladiti od svih utakmica dok na terenu ne dokažu da su spremni ginuti i na HNL travnjacima, a ne samo pitati kada će igrati u elitnom europskom natjecanju.

One bliže posljedice Bjeličine ljutnje na varaždinski šamar mogli bismo vidjeti već danas. Naime, plavi s početkom u 15.30 sati igraju utakmicu šesnaestine finala kupa protiv Karlovca. I, koliko znamo, Karlovčanima se ne piše baš dobro jer bi Bjelica lako mogao u njihov grad stići s udarnom postavom u kojoj će biti većina igrača koji su deklasirali Atalantu s 4:0. Jedan razlog za takvu vjerojatnu odluku je i želja da na hlađenje pošalje one kojima je nezadovoljan, a drugi je što, kad bi igrao s drugom postavom, glavni plavi aduti bili bi dugo izvan ritma utakmica do Manchester Cityja.

Oni koji neće putovati u Karlovac, a takvih će biti dosta, dobit će “nagradni” trening u Maksimiru. Kad već u Varaždinu nisu odigrali kako treba, kad je Bjeličin pomoćnik dvaput, koliko smo vidjeli, prekidao zagrijavanje jer igrači ni to nisu radili dobro ni s pravim intenzitetom, onda ne moraju ni ići s momčadi.

Osim utakmice Karlovac – Dinamo, danas u 1/16 finala kupa još igraju: Hrvace – Slaven Belupo, Oriolik – Lokomotiva i Vuteks Sloga – Osijek. Ostalih 12 utakmica igra se u srijedu.

 

Ključne riječi

Komentara 5

VL
vladek
13:39 24.09.2019.

Hajrović.Gavranović ITD pošalji ih u Sloveniju.Oni sve kupuju

Avatar mladen valentić
mladen valentić
13:17 24.09.2019.

Mogao ih je poslati u Karlovac, ali da trče do Karlovca, kao vid treninga!

SV
Samo Vinkulja
12:28 24.09.2019.

Tako je Bjelica manekenke, šetače, modne mačke itd malo na hlađenje. Treba biti reda poštovanja prema dresu koji se nosi i maksimalan respekt prema svim ekipama sa kojima se igra bio to Karlovac ili Manchester city

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije