Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'REAGIRAO SAM NEPRIMJERENO'
Povratak na članak

Bjelica se nakon psovki u Osijeku ispričao svima: Takvo ponašanje ne priliči treneru Dinama

Nisu ni suci ni novinari krivi za moje reakcije i zato im se svima ispričavam: medijima, sucima i cijeloj javnosti, rekao nam je trener Dinama Nenad Bjelica

Komentari 4

FR
freeshooter
15:25 17.02.2020.

Jučer sam blago kritički pisao o potrebi restiranja trenutne situacije, odnosno napisao kako trenutno Bjelica ne daje energiju u ekipu, a on je pokretač, zamašnjak svega, od njegaa polazi stanje ekipe i sama igra ekipe, nekad to potroši, pa samo od sebe dođe do nekog pada, no Dinamo je postao veliki klub, pa si nemože dozvoliti takvo, a pogotovo ne tranije stanje , ma nema tu nikakve panike u smislu osvajanja prvenstva, nego se jednostavno nesmije padati, mi se moramo kontinuirano dizati i napredovati, mentalni sklopovi moraju biti pripremljeni samo za uspjehe i pripremu za nove pohode u europi, tomu i treba služiti ovo proljeće, da nam se više ne događaju bolesti kao protiv Shakhtara ili Benfice. Danas je ljepo vidjeti, što me kao strasnog dinamovca veseli, da je Bjelica odmah detektirao trenutnu situaciju, i svoj pad energije postavio kao jedan od razloga, a što znači da će se sve brzo vratiti na svoje mjesto, ponekad greške vode do poboljšanja, bitno je vidjeti, i to ljude čini velikim, Neno uz tebe smo, samo naprijed!!!

VL
BL
bluesclues
13:33 17.02.2020.

na svakoj utakmici bar jedan trener ima ispad prema sucima, najvise su po tome poznati hajdukovi treneri koji su se cak i fizicki razracunavali sa sucima, ali se o tome nije toliko senzacinalisticki pisalo - evo covjek se pristojno ispricao, a za razliku od hajdukovih trenera bit ce i kaznjen i to je to...

VL
Avatar white socks
white socks
18:38 17.02.2020.

Ali zato Tudor može vrijeđati protivničkog vratara i još se izrugivati s tim a nitko, ni suci ni novinari, ne smiju ni pisnuti a kamoli prigovoriti. Torcida je sve isprepadala. Strah vlada!

VL
NA
najposebniji
13:04 17.02.2020.

Ne priliči treneru, ali Bjelici itekako priliči koji je poznat kao sirovina i prostak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.