Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽIO GA NJEMAČKI KLUB

Bjelica otkrio bombastičan detalj: Odbio sam četiri milijuna eura, želim 10!

Osijek preokretom slavio protiv Dragovoljca
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
01.04.2022.
u 13:38

Podsjetimo, Beljo je Vinkovčanin koji je ovu sezonu na posudbi u Puli. U Osijeku je puno kvalitetnih i iskusnih napadača, stoga je i Beljo bez pogovora prihvatio mogućnost kaljenja u nekoj drugoj prvoligaškoj sredini

Na najavnoj presici pred derbi kola s Hajdukom osječki strateg Nenad Bjelica medijima je otkrio sočan detalj. Naime, kako je rekao, mladi napadač Dion Drena Beljo koji je trenutačno na posudbi u NK Istri 1961 zapeo je za oko jednom njemačkom klubu. Iako nije htio reći o kojem je klubu riječ, otkrio je unosnu ponudu koju je za njega dobio. 

– Davali su nam četiri milijuna eura za njega, ali odbio sam, želim 10! – rekao je Bjelica novinarima.

Podsjetimo, Beljo je Vinkovčanin koji je ove sezone na posudbi u Puli. U Osijeku je puno kvalitetnih i iskusnih napadača, stoga je i Beljo bez pogovora prihvatio mogućnost kaljenja u nekoj drugoj prvoligaškoj sredini.

– I meni je sada najvažnije igrati, kako bih se potom u Osijek vratio s dragocjenim iskustvom igranja u kontinuitetu. Vjerujem da ću se nametnuti u novoj sredini, a bijelo-plavima, dakako, želim ostvarenje ambicija i još jednu uspješnu sezonu – rekao je Beljo uoči odlaska u Istru.

Zanimljivo je istaknuti kako je Dion Dren u svojih 16 službenih nastupa za NK Osijek svoj jedini pogodak postigao baš protiv Puljana i to u posljednjem kolu prošloga prvenstva kada je odlučio pobjednika na utakmici u Gradskom vrtu.

>> Silvio Marić u Rudešu:

Ključne riječi

Komentara 4

JU
juma
14:17 01.04.2022.

Bjelici je bolje neka šuti i pokrije se ušima. Beljo učinak u sezoni 16 golova. Sva 4 osječka centarfora ( Mierez, Mance, Topčagić, Daku) ukupno 16 golova. To se zove dobra stručna procjena vrhunskog trenera.

PR
prajdali100
15:00 01.04.2022.

10 !!! Da nije previše ?

DU
Deleted user
14:00 01.04.2022.

Sigurno bi dobio te novce da si završio svih 8 razreda, ali s 6, teško!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije