Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽIVALI SMO
Povratak na članak

Bjelica otkrio loše vijesti: Olmo igra posljednje utakmice u Dinamu

Mislim da upravo gledamo posljednje njegove utakmice u Dinamu. Ima toliko ponuda. Na kraju će klub i igrač zajedno odlučiti što je najbolje za obje strane. Spreman je igrati za najbolje klubove Europe, nahvalio je Bjelica svog igrača

Komentari 22

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:54 14.11.2019.

Olmo je toliko dobar i pristojan igrač da Dinamo može biti ponosan što ga je imao i što je Olmo u Dinamu napredovao do europskog vrha. To govori i o dinamovoj školi, trenerima, ali i gradu Zagrebu i Hrvatskoj gdje je Olmo očito bio sretan i zadovoljan. Ovo bi trebao biti primjer mladim igračima širom Europe da možda i oni dođu u Dinamo i iskušaju dinamovu školu i trenere. Mislim da bi takvo opredjeljenje dinamove uprave u organiziranju najjačeg centra za školovanje mladih nogometaša u Europi bilo jako mudro.

VL
S9
Slavonac_90
08:59 14.11.2019.

Nije to toliko loša vijest. Naravno da će mi kao navijaču Dinama biti neizmjerno žao kada Dani ode, ali šteta je takav talent ograničiti na HNL. Ono što će biti na Bjelici i vodstvu kluba je stvar da od novaca koje dobiju za njega nađu kvalitetne igrače koji će makar podsjećati na Danija i njegove igre u Dinamu. Isto tako ne smijemo zaboraviti niti da Livaković vjerojatno neće još dugo biti u Dinamu, kao ni neki drugi igrači. Treba već sada raditi financijske projekcije i početi gledati i ostvarivati kontakte sa potencijalnim zamjenama za igrače koji odu.

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
09:20 14.11.2019.

Sretno Dani, zavrijedio si!

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
09:10 14.11.2019.

Za lovu koju Dinamo dobije od Olma, Saša Bjelanović bi napunio istočnu tribinu igračima klase Sivonjića i sličnih.....

VL
SA
SI aka SI
12:30 14.11.2019.

unazad 30 godina, Olmo je uz bok najboljima veznima koji su igrali u Dinamu (Mlinarić, Boban, Prosinečki, Modrić), a njegova priča je svakako najnevjerojatnija. Došao iz Barceloninog pomlatka gdje je bio kapetan, u jednom trenutku nezadovoljan minutažom skoro otišao, a onda eksplodirao i pokazao svu raskoš svog talenta. Usput rečeno, doveo ga čovjek koji je optužen da je krao i uništavao Dinamo. Olmo je i primjer mladim igračima- biti normalan, strpljiv, trnjem do zvijezda. Želim mu svu sreću u budućoj karijeri, a Dinamu da pametno uloži dobiveno od Olma

VL
DU
Deleted user
09:25 14.11.2019.

Mali ima ugovor do ljeta 2021 i nije htio produljiti. Logično da ga žele sada na zimu prodati.

VL
IH
iron.hide.54966
09:21 14.11.2019.

Život ide dalje...

VL
KE
kentie
21:18 14.11.2019.

Ovdje mjesecima, ali mjesecima uporno, tvrdokorno da ne kažem tendeciozno i bezobrazno prodajemo Olma kao da je obična škatula ne znam kakvih slatkiša, a da recimo nitko i ništa Zdravkeca na pita za dobro zdravlje, koji je najzaslužniji što se Olmo uopće uprizorio i dogodio plavoj škvadri. Svi mlate praznu slamu ili k'o maksim po diviziji kad i kam bu Dani otišel. Znate, pitanje se samo po sebi nameće: je li Dinamo nogometni klub ili trgovački klub, i kad će jednom stasati i odrasti do vraga. Vrlo rado bih htio da se dogodi privatizacija tog kluba, da ga "zafati" neki šeik sa pustim i tustim milijardama i da onda Dinamo zaista postane nogometni klub od zanata i formata, ali i inata čiji budući Mesiji i Ronaldi uzgojeni, odgojeni i školovani na domaćoj hrani i piću provedu cilu nogometnu karijeru u plavoj kući.

VL
T7
Toro. 71
12:27 14.11.2019.

Južina je gadna stvar!!!

VL
SC
schwertransport
10:32 14.11.2019.

Znaci Mamic jos upravlja sa dinamom, nije Bjelica bezveze spominjai da je upravo Mamic doveo Danija u dinamo.

VL
PR
pravednik2
09:24 14.11.2019.

Možda uspiju od novaca za Olma sagraditi novi stadion? A ne da čekaju na novac iz mirovinskog fonda, npr.

VL
Avatar Matija22
Matija22
09:49 14.11.2019.

Promovirat igrače u ligi prvaka i onda napunit džep,a nek Dinamo onda dobija 5 komada u mreži i nek se sramoti i nikad neće ništa osvojit sigurno je naredba za prodaju došla iz bosne nestalo mu love sve je potrošio po bosanskim hotelima

VL
Avatar southman
southman
09:17 14.11.2019.

Tko će dobiti pare ? Dinamo ili "međugorski vidjelac " kao i do sada ??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.