Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO ČEKA DERBI

Bjelica: Naravno da mi to želi kada bi tako dobio pet milijuna kuna

Nenad Bjelica
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/7
16.08.2018.
u 13:33

– Ne očekujem darove ni od koga u životu, nisam se baš nešto nadobivao darova u svojoj igračkoj i trenerskoj karijeri – zaključio je Bjelica.

Nakon europskih izazova Dinamo se okreće HNL-u gdje im u derbiju četvrtog kola na Maksimir stiže lider prvenstva Osijek.

Trener Dinama Nenad Bjelica ima problema s ozljedama nekih igrača.

Gojak ima malih problema, dobio je udarac u koljeno. Isto tako Budimir, igrao je zadnju utakmicu pod injekcijama, tako da nisam siguran da će on biti na raspolaganju. Svi ostali imaju nekih sitnih udaraca, ali mislim da će biti na raspolaganju – otkrio je Bjelica koji se osvrnuo i na dvojbe tko bi trebao biti jedinica modrih.

– Imamo dva vrhunska vratara u koja imam maksimalno povjerenje. Zagorac je u ovom periodu u kojem nije bilo Livakovića odradio više nego vrhunski, zaslužio je moj apsolutni respekt. Livaković je hrvatski reprezentativac, u ovom trenutku vjerojatno drugi golman na popisu izbornika Dalića, tako da njegov status isto moramo respektirati. Imat ćemo jako mnogo utakmica, mislim da će obojica dobivati šanse. No, taj luksuzni problem nemam samo na poziciji vratara, imamo veliki kadar čiju kvalitetu treba iskoristiti.

Pohvalno je Bjelica pričao o Osijeku...

– Osijek je jako ozbiljan klub, financijski stabilan, sad ima i rezultate. Dobro su posloženi, u ekspanziji su, pokazuju to rezultati na početku prvenstva.

Trener Osijeka Zoran Zekić Bjelici je za rođendan poželio ulazak u Ligu prvaka, no ne i tri boda protiv njegove momčadi.

– Pa da, vjerojatno zato što će im to donijeti pet milijuna kuna. Njima je u interesu da Dinamo uđe u Ligu prvaka. Šalim se, naravno... Ne očekujem darove ni od koga u životu, nisam se baš nešto nadobivao darova u svojoj igračkoj i trenerskoj karijeri – zaključio je Bjelica.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar petrolio
petrolio
08:05 17.08.2018.

nadam se da će bjelica ostaviti kostur momčadi koji je igrao protiv astane jer su oni ipak uigrani, a ako opet postavi skoro cijelu novu postavu protiv jakog osijeka, to neće dobro završiti. osim toga utakmica protiv young boysa je tek u srijedu pa ne mora štediti igrače jer ima 4 dana pauze

Avatar petrolio
petrolio
08:05 17.08.2018.

nadam se da će bjelica ostaviti kostur momčadi koji je igrao protiv astane jer su oni ipak uigrani, a ako opet postavi skoro cijelu novu postavu protiv jakog osijeka, to neće dobro završiti. osim toga utakmica protiv young boysa je tek u srijedu pa ne mora štediti igrače jer ima 4 dana pauze

MA
Marsijanac
17:14 16.08.2018.

"Osijek je jako ozbiljan klub, financijski stabilan, sad ima i rezultate. Dobro su posloženi, u ekspanziji su".... Mislim da bi se vec u petak moglo vidjeti tko se ove sezone biti prvak. Ulazak Dinama u LP bila bi odlicna stvar za Osijek posto bi Dinamo igrao na 3 fronte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije