Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOMBETINA EPSKIH RAZMJERA

Bjelica može završiti u Hajduku, a basnoslovni ugovor plaća Osijek?!

Osijek: NK Osijek i NK Varaždin u 5. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige
Davor Javorovic/PIXSELL
13.09.2022.
u 12:43

U medije je procurila priča da je Hajduk još od prije želio Nenada Bjelicu dovesti na Poljud, ali taj posao se nije realizirao.

Nenad Bjelica otišao je s klupe Osijeka, dok je Hajduk ostao bez trenera, hrvatski mediji pišu da bi u teoriji ikona Osijeka mogla preuzeti upravo splitskog prvoligaša. 

Ali, to nije sve, Bjelica bi mogao primjerice sklopiti ugovor s Hajdukom prema kojem zarađuje 'minimalac', dok bi ga i dalje nastavio plaćati upravo Osijek! 

O čemu se radi? Bivši trener Osijeka napustio je klub bez otpremnine, ali će na Arbitražnom sudu najvjerojatnije dobiti sve što mu pripada prema ugovoru s Osijekom. Ugovor mu jamči otpremninu od velikih 1.2 milijuna eura za deset mjeseci, koliko mu je još važio ugovor s Osijekom. 

Uprava kluba, odnosno mađarski vlasnici, žele se izvući i igrati na kartu da je oštetio ugled kluba, u tom slučaju mu ne bi morali isplatiti preostali dio ugovora. Međutim, teško da će uspjeti to dokazati na sudu, a i još teže je da Bjelica poslije Dinama i Osijeka preuzme i trećeg hrvatskog giganta. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

>> Novinar Večernjeg lista, Tomislav Dasović komentira Dinamovu pobjedu "Dinamo je, u svakom smislu, briljirao"

 

Komentara 7

BI
billynik
13:47 13.09.2022.

Nitko njima ne može pomoći dok im klub vode "Dabogda sve izgubili".

KA
kažemja
15:12 13.09.2022.

Hajduku ne treba trener.Ne igraju europske utakmice,prvaci HRVATSKE ne mogu biti i to je to .Bolje za naš nogomet da budu četvrti tako da nam ne ruše koeficijent.Od 12,5 bodova Dinamo je osvojio 10,5 Osijek 1 i Hajduk 1 bod . Rijeka 0.Što više klubova igra Europu to koeficijent više pada. Ionako se sve uvjek svodi na Dinamo.

DU
Deleted user
12:54 13.09.2022.

Prisjetimo li se što je Torcida vikala Bjelici, dolazak Dotičnika u Hajduk nevjerojatan je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije