Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo pobijedio Inter

Bjelica: Ljutit sam kao ris, nedopustivo je kod kuće primiti tri gola

Dinamo - Inter
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/5
23.09.2018.
u 20:34

Zadovoljan sam igrom, dominirali smo većinu utakmice, osim tog zamračenja od desetak minuta s velikim individualnim pogreškama, kakve se ne smiju događati. Ipak neće biti sankcija - kaže Bjelica

Dinamo je slavio u sjajnoj utakmici u kojoj su gledatelji vidjeli čak osam golova. U 8. kolu Prve HNL plavi su u Maksimiru s igračem više nadjačali Inter s 5:3.

Gosti iz Zaprešića su od 56. minute igrali s igračem manje nakon što je 'pocrvenio' Haramustek. Družina Nenada Bjelice je izborila nova tri boda, ali trener plavih nije skrivao nezadovoljstvo.

Dinamo - Inter
1/10

- Ljutit sam kao ris. Zakomplicirali smo utakmicu, a to nismo smjeli. Nismo imali koncentraciju u završnici akcija, sve smo trebali ranije riješiti. Nedopustivo je kod kuće primiti tri gola - istaknuo je Bjelica.

No trener plavih neće posegnuti za sankcijama.

- Zadovoljan sam igrom, dominirali smo većinu utakmice, osim tog zamračenja od desetak minuta s velikim individualnim pogreškama, kakve se ne smiju događati. Ipak neće biti sankcija - potvrdio je Bjelica i dodao:

- Dobili smo još nekoliko igrača na širem popisu, Kadzior je ponovno bio odličan, a Bruno Petković je doista odigrao sjajno. Zabio je dva gola, izborio penal i crveni karton. U srijedu igramo Kup protiv sloge u Mravincima, odmor će u toj utakmici dobiti Šunjić i Gojak.

Inter je u ovoj utakmici vodio pomoćni trener Branko Lađević. Naime, Samir Toplak je dobio tri utakmice kazne, nakon što je oštro napao suca na kup utakmici u Koprivnici.

- Zabili smo tri gola, a nismo uzeli ni bod u Maksimiru. To je stvarno raritet. Mislim da smo Dinamu na kraju darovali pobjedu, a igru naše obrane mogu opisati jednom riječju - katastrofa - naglasio je Lađević.

>> Pogledajte intervju s Nikom Čekom

Komentara 6

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:44 23.09.2018.

Jan Oblak : ne želim igrati za zemlju u kojoj lažu, varaju i podmićuju ispod stola !

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
09:38 24.09.2018.

nema Bjelica što biti ljut, osim na sebe samoga! ne možeš staviti praktički cijelu novu neuigranu momčad i očekivati da će ona igrati isto kao ona protiv fenera! ako želiš odmoriti neke igrače, onda se ostavi 7-8 igrača iz prve momčadi, a uvede njih max. 3-4 novih, a ne ovo što bjelica radi i kocka se živcima navijača!!!!!

SA
SI aka SI
09:52 24.09.2018.

bio na utakmici i smiješno mi je kad se priča o "spektakularnoj utakmici punoj preokreta". Osobno, mislim da je to bio loš nogomet u kojem su obrane bile ispod svakog nivoa. Nije mi baš jasan ni crveni karton igraču Intera. Penal je bio, ali ako usporedimo ovaj prekršaj s onim protiv Rebića na SP protiv Danske, onda je žuti karton bio uvrh glave. Žao mi je i Kelave- nekad odličnog golmana koji je spao na rezervu ovom propuhu na golu Intera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije