Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA TRENERA
Povratak na članak

Bjelica izbacio Brunu Petkovića iz momčadi Dinama!

Hrvatski je reprezentativac trebao biti na klupi, no kažnjen je zbog povrede discipline. Naime, zakasnio je na zajedničko slikanje pa ga je Bjelica stavio na hlađenje.

Komentari 6

BT
btepes
20:51 26.05.2019.

Svakak se red mora znati...uopće više sportskog ponašanja...manje mržnje između Splita i Zagreba...nas danas na stajalištu Draganić na povratku u Zagreb napali Hajdukovi navijači zato kaj je sin imal Dinamovu majicu....halooo imam 61 godinu...balavac pijani hoće me tući...pa gdje mi to živimo...jel to sport i sportski...kulturno..kad će Šuker uopće sredite kretenizam od navijača bilo kojeg kluba....zgrožena sam totalnooo...i onda se čudimo kaj nam mladost odlazi...mržnja ..nered u svim segmentima...a nemoćan si...fuj

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
20:20 26.05.2019.

Red se mora znati!!

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:28 26.05.2019.

Sva sreća jer sigurno Dinamo ne bi ovako uvjerljivo pobjediti... Petković je toljaga i glavni krivac za poraz u finalu kupa. Poslije onog gafa je trebao sam izaći.

VL
PR
prajdali100
23:45 26.05.2019.

Samo tako !

VL
WT
Wtf
21:26 26.05.2019.

Najgori napadač u povijesti reprezentacije, čolak i Marić su za njega pojam. A Kalinić i Mandzukić da ne pričamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.