Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE TRENERA
Povratak na članak

Bjelica: Hajduk nije stvorio ni jednu polupriliku, a uzeo nam je bod

- Tako je to u nogometu, nismo iskoristili svoje šanse, mogli smo nakon pola voditi 4:0 kao protiv Rijeke. Protivnik ti u 90 minuta nema ni jednu polupriliku i uzme ti bod.

Komentari 5

BL
blekpanther
23:55 22.11.2019.

Hajduk je uzeo bod bez ijedne izgledne sanse, ipak nesto drugo je bilo vidljivo citavu utakmicu a to je da Petkovic, Olmo i Orsic pretjerano soliraju i promasuju pa se pitam mora li sve biti petom rolanjem i trazenju samoisticanju, napunite protivniku mrezu do vrha pa se onda "igrajte" Bjelica ji mora vratiti u stvarnost inace ce podignutog nosa ravno u provaliju!

VL
OL
Oldmarinero
02:17 23.11.2019.

Nešo, koliko ste golova zabili ?

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
16:56 23.11.2019.

Što južnije to tužnije ajde moramo pomoć rivalu pa nestat će derbija ako jajduk oslabi Reke uskoro nema simpatije Riječana su na strani uskoro povratnika u prvoj HNL -Orijentu

VL
EU
eugenkak
23:41 22.11.2019.

treba nam ozbiljan i strucan trener a Bjelica to nije - dokazal je to vec mnogo puta da nema kvalitete i jos nije pobjedil ni jednu utakmicu koju je morao a nece ni Atlantu i zavrsili budemo u grupi na 4 mjesti

VL
UV
Uvjekprotiv
20:32 22.11.2019.

Šuti! Prodali ste utakmicu jer Hajduk MORA biti drugi! Smradovi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.