Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči polufinala

Bjelica: Francuzi nas nisu uplašili, iako su oni favorit

Nemanja Bjelica
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.09.2014.
u 22:45

- Bili smo u šoku poslije utakmice s Brazilom, sad smo svjesni da smo odigrali fantastičnu utakmicu. No, već smo zaboravili taj susret, samo se koncentriramo na Francusku

Košarkaši Srbije u petak će u polufinalu Svjetskog prvenstva u Španjolskoj igrati protiv Francuske. Nakon veličanstvene pobjede protiv Brazila nacija je u transu i već vidi svoje košarkaše u finalu.

- Bili smo u šoku poslije utakmice s Brazilom, sad smo svjesni da smo odigrali fantastičnu utakmicu. No, već smo zaboravili taj susret, samo se koncentriramo na Francusku. Čak nam se i otvorilo ispadanjem Španjolske, koja je ipak bila favoriti za zlato, rekao je Nemanja Bjelica, košarkaš Srbije.

Francuzi su bili sjajni u četvrtfinalu i poslali poruku da mogu do kraja.

- Nisu nas Francuzi uplašili svojom igrom, igrali smo protiv njih već dvaput, na pripremama i u skupini, tako da ćemo biti spremni za njih. Svaki njihov igrač iskoči u nekoj utakmici i zato su europski prvaci i favoriti protiv nas. Ali mi idemo po pobjedu i nadamo se najboljem, završio je Bjelica.

>>Đorđević: Lijepo je biti u polufinalu, ali može biti još i ljepše

Komentara 13

UN
unbekant
07:16 12.09.2014.

Ja mislim da ovi pjetlici gube 100% od nasih susjeda,jer susjedi su ipak za klasu jaci od njih....................

BG
BG
12:26 12.09.2014.

kako zasto ? pa ako si zaboravio ovo je polufinale i normalno je da se pise o nama. uostalom, u tvojoj zemlji postoje ljudi koji zele da saznaju nesto vise od tebe. ti bi ocigledno zeleo da se u rubrici kosarka pise o tenisu....

Avatar fircik
fircik
14:14 12.09.2014.

Idemo da ih istresemo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije