Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E, ne može!

Bizarna situacija: Borkinji zabranjen nastup na UFC eventu jer ima silikonske grudi!

Pearl Gonzalez
Instagram
07.04.2017.
u 21:41

Ovo je pomalo bizarna situacija, budući da niti UFC nije znao da je u državi New York zabranjeno imati silikonske implantate

Glavni program sutrašnjeg UFC 210 eventa ostao je bez jedne borbe i to zbog jednog nevjerojatnog razloga. Naime, atletska komisija savezne države Nevade je zabranila nastup Pearl Gonzales i to zbog toga što ima silikonske implantate u grudima, piše Fight Site.

30-godišnja Gonzalez trebala se boriti kao treća borba glavnog programa protiv Cynthie Calvillo iz Teama Alpha Male, prema Dani White nove velike zvijezde ženskog MMA-a. Vagu je prošla među zadnjima te je sretna pozirala s osmijehom na lici. Nažalost prerano, njena borba sada otpada s programa te će se vjerojatno morati jedna od uvodnih borbi preseliti među glavne.

Ovo je pomalo bizarna situacija, budući da niti UFC nije znao da je u državi New York zabranjeno imati silikonske implantate ukoliko namjeravati nastupati u borilačkim sportovima. U tom je slučaju ne bi bookirali za event. Time najveći dio krivice za ovo odlazi prema UFC-u, koji nije provjerio pravila komisije u državi koja je tek sredinom prošle godine legalizirala slobodnu borbu.

Gonzalez je inače vlasnica profesionalnog skora 6-1, gdje je svih šest pobjeda ostvarila u nizu, uz poraz u debiu, a osim toga je i vrlo atraktivna izgledom, što je također bio jedan od razloga zašto su fanovi pozdravili njeno angažiranje od strane UFC-a. Ipak, zbog ovog jedinstvenog razloga će na njen debi morati pričekati. I to negdje izvan savezne države New York.

>>Vila nakon borbe s Pejićem uveo nužne promjene i najavio povratak na tron

 

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije