Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU
Povratak na članak

Bivši vatreni otkrio: Igrače su vozili u prtljažniku jer nisu htjeli raskid ugovora

– Jako volim rusku povijest, kulturu, a posebice književnost. Njihove književne klasike čitao sam na ruskom jeziku. Volio sam ići u njihovo kazalište, to mi je bio zaista poseban doživljaj. To sam često prakticirao u Permu

Komentari 1

Avatar Poskok
Poskok
14:45 11.09.2020.

... Oni imaju i službene i neslužbene budžete. Imaju dvije-tri momčadi, Orenburg, koji je, mislim, namjerno ispao iz lige. Sada imaju i Soči, koji je također njihova filijala, odnosno druga momčad Zenita.... kako me sve to podsjeca na izvjesnog gospodina u bijegu od pravosudnih organa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.