Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZNALI SPAVATI NA STADIONU'

Bivši vatreni otkrio: Da smo to napravili u Hrvatskoj, porazbijali bi nam aute

Danijel Subašić
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/6
28.03.2019.
u 09:00

– Navijači Hajduka poput onih su u Marseilleu. Znaju biti malo zločesti kad izgubimo pa katkada moraš spavati na stadionu – rekao je Subašić.

Bivši vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić još jednom se osvrnuo na senzacionalan uspjeh i osvojeno srebro na SP-u u Rusiji.

– Medalja je uvijek sa mnom, nosim je u torbi. To je najbolji trenutak moje karijere. Modrić je tri puta osvojio Ligu prvaka (osvojio je četiri puta, op.a.) i rekao mi je da se to ne može mjeriti s finalom Svjetskog prvenstva – rekao je Subašić.

Subašić je od 2012. godine u Monacu, a prije toga branio je u Hajduku.

– Navijači Hajduka poput onih su u Marseilleu. Znaju biti malo zločesti kad izgubimo pa katkada moraš spavati na stadionu – rekao je Subašić.

No u Monacu je situacija sasvim drukčija. Nitko se ne uzbuđuje iako se klub bori za ostanak u francuskoj ligi.

– Da smo ove rezultate ostvarili u Hrvatskoj, porazbijali bi nam automobile – rekao je Subašić koji kaže da mu je teško igrati na Monacovu stadionu jer je slaba posjećenost pa tijekom zagrijavanja često nema nikoga na tribinama.

>> Pogledajte izjavu Zlatka Dalića nakon poraza od Mađarske


 
Ključne riječi

Komentara 2

DI
Direktor123
09:10 28.03.2019.

Osvojenu broncu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije