Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE WEST HAM
Povratak na članak

Bivši vatreni dao savjete Petkoviću pred Europu: Evo što mu je poručio

– Prošle, a i ove sezone West Ham igra jako dobro, znatno su se podigli. No puno ulažu, i Nikolu Vlašića doveli su za doista veliki novac. Žele napredovati, imaju velike ambicije – kaže nam Nikica Jelavić

Komentari 1

ST
stefj
09:17 14.09.2021.

Eh, da vidimo i ovu utakmicu, kako će trener koji je poslužio Moldavcima kao kanta za napucavanje složiti igru protiv Engleza. Trener kojem se kompletna prva momčad samoozlijedila uslijed vrhunskih treninga... A Petković i ideja da ode u 16 metara? A tko će onda prenijeti loptu? Mišić? Ili neko drugo ingeniozno pojačanje poput Gojaka?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.