Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA IZGUBLJENA

Bivši svjetski prvak: Za mene nema spasa, trebam početi organizirati svoju sahranu

Instagram/Tim Lobinger
05.10.2022.
u 10:00

Trebali bismo se dogovoriti, pozabaviti se svojom sahranom i organizirati sve. Da se oprostim od svojih najmilijih. Razgovor s djecom je bio jako težak, znaju koliko mi je loše - rekao je 50-godišnji Lobinger

Bivši svjetski i europski prvak u skoku s motkom, Tim Lobinger, objavio je da je njegova borba s rakom krvi izgubljena te da su mu liječnici obznanili kako uskoro umire. 

Lobinger, jedan od najpoznatijih njemačkih atletičara 21. stoljeća, s rakom krvi se bori još od 2017. godine. Sada ima 193 centimetra i samo 66 kilograma.

 

 

- Za mene više nema spasa, moj rak je previše agresivan. U veljači su mi doktori rekli da je smrt blizu. Trebali bismo se dogovoriti, pozabaviti se svojom sahranom i organizirati sve. Da se oprostim od svojih najmilijih. Razgovor s djecom je bio jako težak, znaju koliko mi je loše - rekao je 50-godišnji Lobinger za njemački list Bild.

Lobinger je u situaciji u kojoj je uspio pobijediti rak, ali mu se on vratio 2020. godine. Osim toga, gotovo cijelu 2022. godinu proveo je u bolnici.

- To nije pravi život. Život vrijedan življenja odvija se vani. Uvijek postoje načini da se stekne snaga i ne izgubi nada. Vrijedi se boriti za svaki dan koji živim i koji mogu provesti sa svojom obitelji - dodao je Lobinger.

Komentara 1

Sve će biti dobro
13:15 05.10.2022.

Svako dobro dobri čovječe,Bog te blagoslovio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije