Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susreti s klanovima

Bivši sportski direktor Hajduka otkrio istinu o odlasku: Nudili su mi mito, bilo je pištolja...

Jens Andersson
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
30.10.2019.
u 15:24

Andersson je napomenuo da mu nitko nije izravno prijetio, ali i da mu nije bilo svejedno.

Nekadašnji sportski direktor Hajduka Jens Andersson gostovao je ovoga tjedna u podcastu kod švedskoga novinara Olofa Lundha. Dotaknuli su se mnogo tema, a Andersonn je u jednom trenutku napokon pojasnio razloge naprasnog odlaska iz kluba s Poljuda prije šest godina.

Početkom listopada 2013. godine kazao je da su u pitanju bili obiteljski razlozi, ali je sada postalo jasnije da nije bilo samo pitanje nemogućnosti da svoju djecu upiše u školu na engleskome jeziku.

- Razne mreže u Hrvatskoj su povezane s nogometnim klubovima. Nije prošlo puno vremena do mog prvog susreta s jednim takvim klanom. Nudili su mi mito da sklopimo dogovor, ali sam odbio.

Kako je vrijeme prolazilo, odbijao sam i druge klanove. Nisu mi prijetili, ali završio sam jednom prilikom u restoranu na pregovorima s ljudima koji su bili naoružani. Normalno je da sam se u tom trenutku zapitao trebam li osjećati strah - kazao je.

Anderssona je u klub dovela garnitura predsjenika Marina Brbića, ali je na toj poziciji ostao svega četiri mjeseca.

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Mi sami
Mi sami
15:44 30.10.2019.

Ma nemoguće kriminal u FK Orjuna?!

DI
dirižabl
16:48 30.10.2019.

Jesu to ovi sto kazu da obraz nema cijenu

DU
Deleted user
18:03 30.10.2019.

Mamić je kriv hehehehe.Ima li hajdučkom cirkusu kraja? hehehehe.Kako vam sve dolazi na naplatu hehehe.Guštam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije