Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale Luki
Povratak na članak

Bivši realovac: Nitko ne čita igru kao Modrić, Real je nezamisliv bez njega!

– Luka je samo potvrdio sve ono što znamo o njemu, Real Madrid se ne može zamisliti bez njega, daje ritam, okus njihovoj igri.

Komentari 1

SE
seljacinaxxx
21:28 04.01.2017.

a sta ce drugo reci,nemoze reci istinu a ona je da su boban,prosinecki,asanovic bili za njega level vise to jest igracine dok je lukica novinarski miljenik osrednji igrac dobro uigran na svojoj poziciji na kojoj godinama kaska.carobnjak kojemu je jedina carolija u karijeri bila gol protiv turske koji ni dan danas vjerojatno nezna kako je zabio,u utakmici koju je lose odigrao,grijesio pri dodavanju,gubio bitne lopte u obrani

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.