Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EDIN TERZIĆ

Bivši pomoćnik Bilića slavio u debiju na klupi Borussije Dortmund

GER, FBL, SV Werder Bremen vs Borussia Dortmund
NordPhoto/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
15.12.2020.
u 23:06

Borussiju Dortmund je u ovoj utakmici vodio privremeni trener Edin Terzić (38) kojemu je majka Hrvatica. Terzić je bio i pomoćnik Slavena Bilića tijekom Eura 2012., kada je za tadašnjeg izbornika Vatrenih izradio analizu protivnika prije utakmice s Irskom, koju je Hrvatska dobila 3-1. Bilića je pratio kao pomoćnik ukupno četiri godine - po dvije u Bešiktašu i West Hamu

U dvoboju 12. kola Bundeslige Borussia Dortmund je slavila kod Werdera s 2-1 i popela se na četvrtu poziciju. 

U prvoj utakmici nakon otkaza treneru Lucienu Favreu Borussija je stigla do pobjede u Bremenu zahvaljujući pogotku Marca Reusa u 79. minuti, koji je prvo promašio penal, ali mu se lopta sretno odbila i iz druge šanse je zabio .Raphaël Guerreiro je u 12. minuti postigao vodeći gol za žute-crne, da bi poravnao Möhwald (28). 

Borussiju Dortmund je u ovoj utakmici vodio privremeni trener Edin Terzić (38) kojemu je majka Hrvatica. Terzić je bio i pomoćnik Slavena Bilića tijekom Eura 2012., kada je za tadašnjeg izbornika Vatrenih izradio analizu protivnika prije utakmice s Irskom, koju je Hrvatska dobila 3-1. Bilića je pratio kao pomoćnik ukupno četiri godine - po dvije u Bešiktašu i West Hamu.

Stuttgart je kod kuće izvukao remi (2-2) protiv Union Berlina s dva gola austrijskog Srbina Saše Kalajdžića  u 85. i 90. minuti. Za Stuttgart je prvo poluvrijeme igrao Borna Sosa. 

Hertha i Mainz su odigrali 0-0. 

U prvom dvoboju 12. kola Bundeslige Eintracht Frankfurt i Borussia M'gladbach su odigrali 3-3. Klub iz Mönchengladbacha je u 90. minuti gubio s 1-3, da bi čudesnom završnicom i dva gola Larsa Stindla, drugi u šestoj minuti nadoknade, izbjegao poraz. Stindl je ubilježio hat-trick jer je dao i prvi gol na utakmici u 14. minuti. 

Eintracht je golovima André Silva (21/pen, 24) i Barkoka (32) vodio sve do samog kraja, ali ih je skupo koštao crveni karton Abrahama u 81. minuti.

Na ljestvici vodi Bayer Leverkusen s 25 bodova ispred Bayerna i Leipziga koji imaju po 24, te Borussije Dortmund (22). 

Ključne riječi

Komentara 2

RO
rokoxy1
11:28 16.12.2020.

dovoljno je da nema tog dijela clanka ispod Naziva clanka , dolje se navodi ponovo bezveze ..nailazis na jednu te istu stvar vise puta i citas .

RO
rokoxy1
09:22 16.12.2020.

Nemorate uvije ponavljat u istom clanku jedan dio teksta vise puta,to nije nista pozitivno , to vise zamara .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije