Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

Bivši nogometaš Ivica Pirić postaje počasni konzul Ukrajine u Hrvatskoj

12.06.2010. Split - Medju potpisnicima peticije za referendum na lokaciji u Marmontovoj nasla se i cijela ekipa novo prvoligasa RNK Split. Ivan Katalinic i Ivica Piric u razgovoru. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
12.01.2016.
u 22:02

'Hrvatska se za vrijeme rata pokazala kao najbolji prijatelj Ukrajine, a to ukrajinski narod neće zaboraviti.'

Ivica Pirić, nekadašnji nogometaš Zagreba i Hajduka, koji je veliki dio karijere ostvario igraju u Ukrajini noseći dres Arsenala iz Kijeva dobio je veliku počast, postat će počasni konzul Ukrajine u Splitu.

- Konzulat će biti smješten na Rivi, trebao bi proraditi za nekoliko mjeseci. Počasni konzul bit će Ivica Pirić, dugogodišnji prijatelj Ukrajine - kazao je ukrajinski veleposlanik u RH Oleksand Levčenko.

Pirić je ljetos organizirao ljetovanje za više od sto ukrajinske djece iz ratom zahvaćenih područja, koji su boravili na Makarskom primorju, a njegov humanitarni rad kojim pokazuje veliku zahvalnost i odanost Ukrajini se nastavlja. Pirić sličnu akciju najavljuje i za ovo ljeto.

- Hrvatska se za vrijeme rata pokazala kao najbolji prijatelj Ukrajine, a to ukrajinski narod neće zaboraviti - naglasio je Pirić.

>> Ivica Pirić na more dovodi ukrajinsku djecu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije