Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što će reći nova djevojka?

Bivši Modrićev suigrač ostao u šoku kakvu mu je poruku poslala bivša!

Aurah Ruiz
Foto: Instagram
1/16
16.12.2016.
u 18:33

Poznati nogometaš danas u Parizu živi sa španjolskom manekenkom Aurah Ruiz (na fotografijama u našoj galeriji) s kojom je romansu započeo ovoga ljeta i pitanje je što će ona reći na sve to?

Napadač PSG-a Jesé Rodriguez, postao je otac, ali to nije najvažnije u ovoj vijesti. Njegova bivša djevojka Melody Santana obavijestila ga je kako je dobio kćer – objavom na Instagramu. Melody i nogometaš, inače, već imaju sina, a za njezinu drugu trudnoću navodno nije niti znao.

Jesé danas u Parizu živi sa španjolskom manekenkom Aurah Ruiz (na fotografijama u našoj galeriji) s kojom je romansu započeo ovoga ljeta i pitanje je što će ona reći na sve to? Inače, nedavno smo pisali i o ovom novom paru koji je u središte pozornosti došao jer zaljubljeni Jesé svojoj djevojci odlučio davati tjedni džeparac, a kako prenose francuski i španjolski mediji, bio je pritom široke ruke. Naime, tjedni limit koji atraktivna crnka može potrošiti iznosi šest tisuća eura.

Još ako će plaćati alimentaciju, neće mu biti dovoljna ni basnoslovna zarada u PSG-u...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije