Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 2 mlrd. dolara

Bivši Microsoftov direktor kupio LA Clipperse

steve ballmer
Reuters/Pixell
30.05.2014.
u 12:15

Nakon što je bivši vlasnik Donald Sterling zbog rasističkih izjava izgnan iz NBA lige samo je njegova supruga Shelly polagala prava na Clipperse.

Los Angeles Clippers, košarkaški klub iz NBA lige, prodan je za dvije milijarde dolara bivšem Microsoftovom izvršnom direktoru Steveu Ballmeru.

Nakon što je bivši vlasnik Donald Sterling zbog rasističkih izjava izgnan iz NBA lige samo je njegova supruga Shelly polagala prava na Clipperse.

- Ballmer će biti sjajan vlasnik. Naporno smo 33 godine gradili momčad koja je sada u vrhu lige, a Ballmer će je podići na još višu razinu - kazala je Shelly dok je Ballmer dodao:

- Počašćen sam što će moje ime biti uz ostale vlasnike NBA momčadi. Učinit ću sve da Clippersi u narednim godinama postanu još bolja momčad.

>>Sterlingu doživotni izgon i kazna od 2,5 milijuna dolara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije