Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSRAMOTIO SE

Bivši izbornik Nizozemske na poluvremenu izvrijeđao Zrinjski, a sada mu se svi smiju

Mostar: Drugo pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka, HSK Zrinjski Mostar - SK Slovan Bratislava
Foto: Denis Kapetanovic
1/5
22.09.2023.
u 08:17

- Ovo je neshvatljivo. Zašto je ovakvim momčadima uopće dozvoljeno natjecati se u europskom nogometu? - rekao je Advocaat u poluvremenu.

Zrinjski je odigrao nevjerojatno dramatičnu prvu utakmicu Konferencijske lige protiv Alkmaara. U Mostaru su nadigrali nizozemskog velikana s 4:3 i uzeli prva tri boda na europskim natjecanjima u povijesti kluba.

Na poluvremenu se činilo kako je sve izgubljeno. Alkmaar je vodio s 0:3, a potom je u drugome dijelu uslijedio potpuni preokret. Kožulj je zabio dva gola, a na listu strijelaca upisali su se Ćorluka i Hrvanović.

A bivši izbornik Nizozemske Dick Advocaat na poluvremenu se žestoko obrušio na prvaka Bosne i Hercegovine.

- Ovo je neshvatljivo. Zašto je ovakvim momčadima uopće dozvoljeno natjecati se u europskom nogometu? - rekao je Advocaat u poluvremenu.

Zrinjski je u nastavku preokrenuo utakmicu, a izjava Advocaata postala hit na internetu i vjerojatno će ga još dugo proganjati.

 

Komentara 2

SP
Spezzi
08:47 22.09.2023.

Bravo Maminjo !

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:42 22.09.2023.

U njih je još u upotrebi izraz advokat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije