Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'A TKO JE KAPETAN U DINAMU'

Kontroverzni bivši Hajdukovac želio u Partizan: Dobio sam 5000 poruka i bio izdajnik

Split: Održan malonogometni turnir 4 kafi?a - Memorijal Dino Petrinovi?
Ivana Ivanovic/PIXSELL
31.07.2022.
u 10:48

Bivši branič Zrinjskog i sofijskog CSKA odradio je zanimljiv intervju u poznatoj emisiji.

Kontroverzni hrvatski nogometaš Tonći Kukoč otkrio je u razgovoru za Podcast Inkubator kako je 2015. godine bio blizu prelaska u srpski Partizan

- To je bila istina. Ne znam kako se zvao trener, neki Milinković mislim... Izgubili su od BATE Borisova i ispali iz Lige prvaka, i svi su potjerani - ispričao je Kukoč u popularnom Inkubatoru.

Možemo samo zamisliti kakva bi burna reakcija javnosti bila da je transfer realiziran, bivši Hajdukovac je otkrio kako je dobivao brojne poruke. 

- Ja sam u tri dana dobio 5000 poruka 'izdajico' i slično... A tko je kapetan Dinama sada? Kako se zove napadač - Komnen Andrić, Srbin! Mene boli briga da li je Srbin, Bosanac ili Hrvat, svi smo isti, ja to ne gledam tako. A kad ja želim u Partizan - ja sam g*vno i izdajica - kaže Kukoč.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Komentara 4

KL
Klavocin
11:37 31.07.2022.

Pazi njega nije ga briga a broji krvna zrnca, njega brine ko je kapetan dinama i Andrić. Bolje vidi moj kuki od kud je ko je livaja

AL
altruist
12:44 31.07.2022.

Bosnac nije nacionalnost. Kad imas ovakve nepismene koji ne znaju elementrane stvari, onda ima " ršum u glavi bre".

Avatar barba_barba
barba_barba
11:29 31.07.2022.

Zač nisi otiša, kad te ni briga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije