Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači oduševljeni

Bivša striptizeta i manekenka uskoro bi mogla suditi prvu ligu!

Amy Cristophers
Foto: Instagram
1/21
17.05.2016.
u 20:44

– Ovo nije samo hobi, za mene je to ozbiljan posao i tako ga shvaćam. Sudila sam zasad u nekoliko utakmica mlađih uzrasta, ali i dvije u seniorskom nogometu

Vijest da bi Amy Cristophers uskoro mogla suditi prvu ligu s oduševljenjem je dočekana među navijačima s Otoka. Ova prekrasna manekenka ove je godine sudačku licenciju FA saveza i već je sudila nekoliko utakmica kadeta i juniora.

Amy je nekoć bila striptizeta, zatim model za donje rublje i lice s mnogobrojnih naslovnica modnih magazina, ali onda je odlučila slijediti san!

– Oduvijek sam voljela nogomet i jednog dana pomislila sam da bih mogla postati sutkinja i na taj se način približiti akciji – kazala je Cristophers pa dodala:

– Ovo nije samo hobi, za mene je to ozbiljan posao i tako ga shvaćam. Sudila sam zasad u nekoliko utakmica mlađih uzrasta, ali i dvije u seniorskom nogometu. To mi daje samopouzdanje, a nadam se i vjerujem da ću jednoga dana dijeliti pravdu u utakmicama Premiershipa. To je moj konačni cilj i nadam se da ću ga uspjeti ostvariti – rekla je zanosna Amy.

Sigurni smo da bi joj Slaven Bilić i ostali treneri neku pogrešku lakše oprostili nego Marku Clattenburgu ili Mikeu Deanu...

Komentara 4

ST
strsljen2013
22:29 17.05.2016.

Samo da ne čuje da se kod nas traže ustavni suci.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
23:05 17.05.2016.

Ako Kolinda moze biti predsjednica, pa makar i propale drzave, moze i ova zvizdati nogometasima.

BL
Blender
21:42 17.05.2016.

Kakav posten posao je radila sigurno bude sudila ali na onoj stvari, tko ima vecega :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije