Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osveta ostavljene

Bivša ljubavnica otkriva tajne Samuela Eto’oa

Nathalie Koah
Foto: Facebook
1/7
29.02.2016.
u 18:30

“Osvetnički pornić, nogomet, seks i novac, ispovijest ljubavnice Samuela Eto’oa” naziv je knjige koju je Koah napisala i u njoj razglasila sve nogometaševo prljavo rublje. Priču donosi tjednik Max!

Osveta se servira hladna, lekcija je koju je legendarnog kamerunskog napadača Samuela Eto’oa (34) pokušala naučiti njegova nekadašnja ljubavnica Nathalie Koah (28) s kojom je bio u vezi sedam godina, a s kojom je počeo aferu nedugo nakon što se oženio.

“Osvetnički pornić, nogomet, seks i novac, ispovijest ljubavnice Samuela Eto’oa” naziv je knjige koju je Koah napisala i u njoj objavila sve nogometaševo prljavo rublje. Međutim, knjiga nije, a vjerojatno i neće, ugledati svjetlost dana nakon što su Eto’ovi odvjetnici ishodili sudsku zabranu jer zadire u njegovu privatnost. Razlog zašto se Koah odlučila na pisanje knjige zapravo je osveta. Svojedobno su, naime, na internetu osvanule njezine obnažene fotografije, a djevojka je optužila nogometaša koji ih je snimio kako ih je objavio da bi je posramio.

– Osjećala sam se izdano – kazala je Koah koja je s Eto’om bila u vezi između 2007. i 2014.

Sudska zabrana njezine pisane ispovijesti zbog toga joj je bila težak udarac.

– Žao mi je zbog takve odluke, ali neće me uništiti. Ja sam žrtva u cijeloj priči, a nije mi dopušteno reći istinu – kazala je Koah.

Eto’o se o slučaju nije oglašavao osim što je utvrdio kako je žrtva prijevare. Bivši član Intera, Barcelone i Chelseaja, inače četiri puta biran za najboljeg nogometaša Afrike, trenutačno zabija u Turskoj u dresu Antalyaspora, a s 14 pogodaka drugi je najbolji strijelac lige.

>>Samuel Eto'o postaje trener igrač u turskom Antalyasporu

Komentara 7

EM
emaras09
20:15 29.02.2016.

Sada zabija u Turskoj i to je to.

Avatar mojrodjo
mojrodjo
21:00 29.02.2016.

da joj da milju nikad vise nebi nista pisala ni lupetala. sve bi takve malo sise povecale malo ga usisale pa da neko uzdrzava cijeli zivot a jaja ne zna ispec.

Avatar Forte
Forte
20:08 29.02.2016.

Boze kakve usne.... Kad ova obradi uhhhhhh 😍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije