Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zelg Galešić

Biti izbornikom MMA reprezentacije velika je čast jer danas svi žele biti dio ove priče!

Hrvatska MMA liga
20.12.2013.
u 16:14
Kako po prvi put imamo hrvatsku MMA reprezentaciju, tako po prvi put imamo i izbornika hrvatske MMA reprezentacije. Ta čast je pripala našem poznatom i jednom od rijetkih MMA boraca, s ovih prostora, koji se borio u najpoznatijim svjetskim organizacijama – Zelgu Galešiću.
 
Kada je pobjeđivao, maestralno je pobjeđivao, kada je gubio, časno je gubio. Tako je i zaradio nadimak 'Benkei' po legendarnom japanskom samuraju kojeg su krasile ogromna snaga i lojalnost. Vodstvo Only Men Stuffa je uvjereno da će te vrijednosti usaditi i hrvatskim MMA reprezentativcima.
 
- Velika je čast i odgovornost biti izbornikom naše MMA reprezentacije. Posebno mi je drago da je MMA kao sport pronašao tako veliki broj fanova i da smo postali dio svakodnevne sportske konverzacije. Postoji i pozitivna trema oko uloge izbornika. Ciljevi su veliki, ali rezerviran sam još sa procjenama jer su i ostale reprezentacije veoma kvalitetne. Moj klub je u ove dvije godine dokazao da je u samom vrhu hrvatske slobodne borbe, pa je valjda i to dobar pokazatelj trenerskih sposobnosti. Uz mene tu je i trener Bernard Ban koji je MMA enciklopedija. Vjerujem da uz mješavinu mojeg i njegovog znanja teško da će ostati rupa u igri. Autoritet ću probati izboriti na sparingu, ali ako i to neće ići, uvijek je tu bejzbol palica (smijeh) – ispričao je Zelg Galešić.
 
Kada je prije dvije godine krenula priča o Hrvatskoj MMA ligi svi su bili skeptični i u nevjerici su odmahivali rukom. Sada je pred nama Europska MMA liga. 
 
- Superfinale je prenosio Eurosport Asia. Po mom saznanju to je jedina hrvatska liga koja se prenosila u toliki broj zemalja. To govori dovoljno i o kvaliteti boraca i o kvaliteti produkcije. Velika priča za malu Hrvatsku. Prije dvije godine bio sam skeptičan, kao i veliki broj mojih kolega, ali danas svi žele biti dio ove priče – zaključio je Zelg Galešić, izbornik hrvatske MMA reprezentacije. 
 
Only Men Stuff će održati javno izvlačenje parova za prvi krug Europske MMA lige 2014. u subotu, 21. prosinca 2013., u 18:00 sati u hotelu Four Points by Sheraton – Panorama Zagreb.
U sustavu Europske MMA lige 2014. nalazi se 16 država regije i Europske Unije, bit će zanimljivo vidjeti koje protivnike će izvući hrvatski MMA reprezentativci. 
 
Nestrpljenje je na vrhuncu. Imena MMA protivnika saznat ćemo sutra, a prvi event prvoga kruga Europske MMA lige, održat će se početkom veljače 2014. u dvorani Dražena Petrovića. 
Uskoro će odvažni hrvatski gladijatori odmjeriti snage s europskim i regionalnim borcima. MMA znalci tvrde da hrvatski borci posjeduju mentalitet ratnika, opravdano očekujemo eksploziju slobodne borbe u veljači 2014.
 
Neka igre MMA lige počnu!
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije