Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba s Kennedyjem

Bisping: Jedva čekam da razbijem tog idiota!

'WORLD RIGHTS  The Ultimate Fighting Championships UFC 105 at the Manchester News Arena, Manchester, UK. 14/11/2009  Pictured is winner Michael Bisping entering the arena of Manchester, UK he was figh
BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures/PIXSELL
16.04.2014.
u 13:44

"Iskreno, uzbuđena sam što ću uči u kavez i razbiti tog idiota. Misli da igra neku pametnu igru i da će mu to pomoći. U ovoj će borbi platiti za sve."

Nakon što su proteklih mjeseci proveli u verbalnim sukobima i međusobnom prepucavanju Michael Bisping i Tim Kennedy konačno će se naći u kavezu i imati priliku sve razriješiti u međusobnom obračunu.

Bispingu je dosta priče i jedva čeka početak meča, ali uoči dvoboja s Kennedyjem još je ponešto rekao.

"Iskreno, uzbuđena sam što ću uči u kavez i razbiti tog idiota. Misli da igra neku pametnu igru i da će mu to pomoći. U ovoj će borbi platiti za sve.", poručio je Bisping.

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
zoranzoka
07:05 18.04.2014.

Ovaj je nešto ljut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije