Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC trash-talk

Bisping: Belfortu su se stisnuli testisi i nema penis!

UFC
fighsite.hr
18.01.2013.
u 09:56

UFC-ova priredba u Sao Paulu mogla bi iznjedriti novog izazivača u srednjoj kategoriji u slučaju da pobijedi Bisping, jer je već najavljeno da mu slavlje u tom meču donosi okršaj protiv Andersona Silve

Veliki okršaj Vitora Belforta i Michaela Bispinga sve je bliži. Sao Paulo domaćin je iduće UFC-ove priredbe, a u četvrtak tijekom kasnih popodnevnih sati po našem vremenu dogodio se napokon i njihov prvi stare-down. On je trajao prilično kratko, ali je bilo iznimno vatreno, a nije izostalo ni dovikivanje jedan drugome s pristojne udaljenosti.

Njihov verbalni rat traje već zaista tjednima, a Bisping je daleko aktivniji. Ova dva borca već se tjednima prepucavaju putem medija, a u tome je prilično aktivan engleski borac.

Mnogi Bispinga kritiziraju da je samo lošija kopija Chaela Sonnena s time u vezi.

Bisping je otkrio da je prilično razočaran kako se Belfort ponio u toj prilici.

– Belfort je bio iznimno nepristojan i stavio je svoju ruku baš na moju bradu, a kada sam se htio pomaknuti jer ne volim da me diraju, onda je on izgubio kontrolu. Kaže da sam ja huligan, a stigao sam kao pravi profesionalni sportaš. On je došao kao huligan i tako se ponašao. Sve one njegove priče o Isusu, Bibliji i poštovanju odletjele su kroz prozor – započeo je Michael svoj napad.

– Garantiram da će u ovoj borbi biti pravi vatromet, a bit će zanimljivo i na službenom vaganju. Trebam li donijeti na vaganje i gumu za zube ili će se moći kontrolirati? Možda su mu se testisi stisnuli zbog razine testosterona. Ima li on uopće penis? On je zapravo penis. Samo zato jer je on penis, ne znači da ga i ima – rekao je Bisping.

UFC iz Sao Paula možete pratiti uživo na Fight Channelu u nedjelju 20. siječnja s početkom u 3 sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije