Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lučko

Biškup: Na "bombonijeri" nas ne bi nadigrao ni Hajduk

\'12.01.2011.,Zagreb - Igraci NK Lucko na prozivci i prvom treningu uoci nastavka sezone u 2. hrvatskoj nogometnoj ligi. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
10.06.2011.
u 10:33

Marijan Vlak, sportski direktor kluba, više će se ove sezone uključiti u rad stručnog stožera, kako na treninzima tako i na utakmicama prve lige

U nogometnom klubu Lučko sve se u posljednje vrijeme odvija filmskom brzinom. Otkako je klub ušao u prvu ligu, Petar Plahutar, predsjednik, nema mira ni sekunde.

– Evo baš žurim na sastanak s predsjednikom Hrvatskog dragovoljca Perkovićem, a potom ću razgovarati s nekim sponzorima. Imam posla preko glave – istaknuo je Plahutar.

Stiglo pojačanje iz Rusije

Josip Zornjak, tehniko kluba, i Dražen Biškup, trener prve momčadi, pili su prvu jutarnju kavu.

– Mi još imamo vremena da se malo odmorimo, jer pripreme počinju tek 15. lipnja – rekao je Zornjak.

Damir Biškup pak razmišlja o tome kako ovo ljeto neće na more, ali i o pojačanjima.

– Zasad su se u klub vratili Krunoslav Rendulić i Zlatko Palčić, igrači s prvoligaškim iskustvom. U klub se vratio i Vinko Buden koji je ove sezone igrao u ruskom drugoligašu Baltiku iz Kalinjingrada. Od igrača koji su izborili prvu ligu, ostat će ih deset do dvanaest – rekao je Biškup, koji žali samo za jednom stvari:

– Da možemo igrati na našoj "bombonijeri" nikome ne bi bilo lako. Poznajemo svaki kutak igrališta i priznajem da jedino ne bismo bili favoriti u igri protiv Dinama, dok bi se Hajduk i te kako s nama namučio.

U Lučkom svi jedva čekaju ždrijeb prvenstva.

– Mislim da će se sedam-osam momčadi boriti za ostanak u ligi, ali možemo mi ostati i u ligi s 12 klubova – istaknuo je Biškup.

Kaposvar za rođendan

U Lučkom su zbrojili da će im putovanja u prvoj ligi biti jeftinija.

– Na svako gostovanje možemo bez problema putovati na dan utakmice – kaže Zornjak.

Plan priprema predočio je trener Biškup.

– Prvo ću istaknuti da će mi pomoćni trener i dalje ostati Željko Kopić, a trener vratara Sandro Žufić. Marijan Vlak, sportski direktor, više će se uključiti u rad stručnog stožera, kako na treninzima tako i na utakmicama. Pripremat ćemo se kao i lani, na Kupresu, a već polako dogovaramo prijateljske utakmice. Tako je dogovorena utakmica s mađarskim prvoligašem Kaposvarom. Trebala se igrati 25. lipnja, no Mađari su ponudili novi termin, tri dana kasnije. Ta utakmica bit će dar našim navijačima za 80. godišnjicu kluba – rekao je Biškup.

Josip Zornjak još je dodao:

– U Kranjčevićevoj, gdje ćemo igrati kao domaćini, bit će puno naših navijača.

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
11:16 10.06.2011.

Pa sad, Hajduk i na vlastitom Poljudu prečesto ne može nekog nadigrati tak ova usporedba baš i ne zvuči nešto >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije