Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica kola

Jadranski derbi završio bez pogodaka, Rijeka izbila na drugo mjesto

Rijeka - Hajduk
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/4
16.02.2019.
u 16:55

Rijeka je u nastavku imala dvije solidne prigode, ali se vratar Posavec nije dao smesti.

U derbiju 21. kola Prve HNL Rijeka i Hajduk su na stadionu Rujevica odigrali 0:0. Bila je to utakmica s malo prigoda u kojoj su u prvom poluvremenu nešto bolji bili gosti iz Splita, dok je u nastavku domaćin imao više od igre.

Hajduk je u 14. minuti zatresao mrežu domaćina, ali je pogodak poništen jer je prethodno označen prekršaj Jaira u napadu. U nastavku je u 54. minuti za Rijeku pokušao Acosty s ruba šesnaesterca, ali je vrata Posavec sjajno reagirao.

Ispred sedam tisuća gledatelja sudio je Jović iz Zagreba. 

Rijeka je izbila na drugo mjesto s 38 bodova, jednim više uz utakmicu više od trećeg Osijeka, dok se šesti Hajduk bodovno izjednačio s petom Goricom.

Ključne riječi

Komentara 8

IV
ivica.vranjic
17:41 16.02.2019.

Ispred sedam gledatelja sudio je.... Možda ih je bilo šest? Jer onaj u ćošku je prodavač kokica...

BL
bluesclues
00:00 17.02.2019.

pa barem bi novinar koji zivi od pisanja o nogometu trebao znati pravila nogometne igre - pogodak hajduka nije niti postignut jer je sudac prekinuo akciju prije upuceng udarca, pa prema tome nije niti mogao biti ponisten jer se nijee imalo sto ponistiti - upucen je centarsut, sudac je prekinuo igru zbog prekrsaja, i sve ostalo nakon toga vise nije sastavni dio aktivne igre...

Avatar dzambo
dzambo
18:10 16.02.2019.

''Ispred 7 gledatelja''...pa recimo to nece biti ni daleko od ''istine'' u buducnosti na terenima I HNL.....''sreca'' da su neki rodjeni u vrimenu gdje je I lga I puni stadioni bili jaki I mogli pogledat sto uzivo sto na TV te tekme JER to se nesto takvo na Balkanu nece vise nikad ponoviti….dzaba pare...dzaba uredjeni tereni...kad je nesposobnost do izrazaja dolazi da se ''zastiti'' domaci proizvod….ma ka sve I ostalo….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije