Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON REMIJA

Bišćan razočaran mladim vatrenima: Nastavimo li ovako, neće biti dobro

Varaždin: Prijateljska utakmica U-21 reprezentacija, Hrvatska - Izrael
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
25.03.2023.
u 16:21

Dosta igrača nema kontinuitet igara u svojim klubovima, ali nadam se da će se to promijeniti – rekao je izbornik Bišćan

U pripremnoj utakmici za nadolazeće Europsko prvenstvo nogometaši Hrvatske do 21 godine odigrali su u Varaždinu 0:0 s vršnjacima iz Izraela. Obje su strane imale nekoliko dobrih prilika za pogodak, pri čemu su Izraelci – također sudionici europske smotre – u prvom dijelu susreta zatresli i vratnicu.

– Teška utakmica, tvrda. To smo i očekivali. Izrael se pokazao kao organizirana momčad koju će biti teško probiti. Igrali su s pet igrača iza i nismo uspjeli pronaći način kako postići pogodak. Vjerujem da ćemo na Europskom prvenstvu biti bolji, jer budemo li na ovoj razini, neće biti dobro. Dosta igrača nema kontinuitet igara u svojim klubovima, ali nadam se da će se to promijeniti – rekao je izbornik Bišćan.

Na Europskom prvenstvu Hrvatska će u lipnju igrati protiv Ukrajine, Španjolske i domaćina Rumunjske.

Hrvatska je nastupila u sastavu: Pandur (od 74. Čavlina), Čolina (od 74. Jureškin), Soldo (od 74. Jelenić), Smolčić, Jurčec, Hodža (od 58. Stojković), Pršir (od 58. Palaversa), Vidović (od 74. Janković), Marin (od 58. Kačavenda), Frigan (od 58. Šimić), Beljo (od 74. Ljubičić).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije