Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kupci kroje Rijeku i Hajduk

Bišćan bi mogao ostati bez Hebera za kojeg Kinezi nude pet milijuna eura

08.01.2019.
u 21:02

U Hajduku su također svi igrači na prodaju, najradije bi prodali Saida jer nešto i vrijedi

Svi naši klubovi pripremaju se za nastavak sezone, no uz Dinamo koji ide u Tursku samo će još Rijeka i Hajduk napustiti Hrvatsku. Rijeka već tradicionalno odlazi u Portugal, a Hajduk u Belek, u susjedstvo Dinamu.

Ono što je uvijek aktualno u Dinamu, aktualno je i u Rijeci i Hajduku. Riječ je, naravno, o mogućoj prodaji. U Maksimiru ne očekuju veliku fluktuaciju, možda odu Mario Budimir i Alexandru Matel, a za sve ostale trebalo bi platiti mnogo novca. Bez toga, plavi neće prodavati jer su financijski lijepo popunjeni.

1/16

Tako će Bjelica biti mirniji od svojih kolega Igora Bišćana i Siniše Oreščanina. Njima dobrim dijelom potencijalni kupci kroje momčad, moraju prodavati najbolje igrače da bi mogli normalno živjeti.

Lijevi bek Rijeke Leonard Zuta otišao je u turski Konyaspor, a moguće je da ode i Brazilac Heber. Navodno ga žele Kinezi i platili bi za njega pet milijuna eura.

U Hajduku su također svi igrači na prodaju, najradije bi prodali Saida jer nešto i vrijedi, a ionako je preseljen u drugu momčad. Mladi Domagoj Bradarić je na meti Lillea, ali ponuda od tri milijuna eura za tog momka koji je samo devet puta nastupio za Hajduk nije zadovoljila Splićane.

Kako god bude, Bišćan i Oreščanin očito neće znati tko će biti u zrakoplovima koji ih voze na pripreme, a još manje tko će početi sezonu jer prijelazni rok traje do 15. veljače.

>> Pogledajte video: Siječanj – mjesec velikih transfera: Vatreni na meti triju velikana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije