Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA CIJELI PLAN

Bio je najskuplji na svijetu, a sad bi u mirovinu: Ali, samo ako mu daju 19 milijuna eura!

Wales v Albania - International Friendly - Cardiff City Stadium
Darren Staples/PA Images/PIXSELL
09.06.2021.
u 21:14

Istovremeno, za reprezentaciju voli igrati, no to je nedovoljno da bi ostao u nogometu. Vjeruje se i da želi promijeniti karijeru pa se okrenuti golfu.

Gareth Bale sve je odlučniji u namjeri da se umirovi nakon Europskog prvenstva, ali ne želi otići "samo tako". Naime, Velšanin od madridskog Reala traži 22 milijuna eura kompenzacije ako bi odluka bila konačna.

Iz kraljevskog kluba se ne oglašavaju o ovim informacijama, ali ako se uzme u obzir da Bale zarađuje bruto oko 750.000 eura tjedno, odnosno, tri milijuna mjesečno ili 36 milijuna eura godišnje, jasno da bi Realu to bilo isplativo.

Posrnuloj zvijezdi ugovor vrijedi do idućeg ljeta, a kako stvari stoje, ne bi se previše naigrao. Prošle sezone skupio je samo 16 utakmica u Španjolskoj i 20 u Engleskoj za Tottenham. Nije više ni približno onaj igrač kakvog se pamti u najboljim danima, ali ponajviše jer nije ni motiviran kao nekad.

Istovremeno, za reprezentaciju voli igrati, no to je nedovoljno da bi ostao u nogometu. Vjeruje se i da želi promijeniti karijeru pa se okrenuti golfu.

Kako god, doznat ćemo planove ovog 31-godišnjaka nakon Eura. Na njemu su Velšani u skupini A s Turskom, Švicarskom i Italijom. Na prošlom Euru došli su do polufinala, gdje ih je s 2:0 izbacio Portugal, kasniji prvak Europe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije