Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE VJERUJE U SEBE
Povratak na članak

Bio je Dinamova nada, tražio ga je Guardiola, a onda... Da nisam slušao oca, možda bih bio u Realu

– Kad bi sve bilo korektno, da nema igri, vratio bih se i bio bih spreman doživotno ostati u Dinamu. Ali događale su se tamo situacije da je bilo ružno što su mi radili... Iako su me sputavali, nikad nisam rekao ništa protiv Dinama.

Komentari 6

DU
Deleted user
10:41 30.04.2022.

Nitko ga u Dinamu nije sputavao, štoviše, dobio je i više prilika nego li je zaslužio svojim igrama. Daleko mu kuća.

VL
ZG
Zeljko Grabar
11:21 30.04.2022.

E moj izgorjeli supertalenat. Nije tebe sputavao Dinamo, vec je od tebe pokusao napraviti pravog igraca i covjeka. Pohlepa za brzom zaradom i velikim novcima kako tvoje obitelji, tvojeg savjetodavnog okruzenja tako i tebe koji ni danas neznas misliti svojom glavom a uz napuhavanje zute stampe dogodilo ti se je upravo ono sto je tvoja danasnja realna vrijednost. Nisi ti vise za Dinamo jer takvih kao ti ima koliko hoces i cine ist e pogreske sa svojim taticama kao i tii tvoj caca. O tome je rijec ne samo kod tebe nego i kod danasnjih poluproizvoda dobrih nogometnih skola koji nazalost idu tvojim putem te na kraju zavrsavaju po drugim i trecim ligama zemalja gdje se igra ozbiljan nogomet..

VL
JU
juma
11:17 30.04.2022.

U Zürichu navodno igra najbolje do sada, a tu je uglavnom rezerva, odnosno igrač koji ponekad (ne redovito) udje s klupe. Da se drugačije posložilo on bi inače, kako sam kaže, danas bio u Real Madridu? Treba li ovome što dodati, osim da svtko na kraju završi tamo gdje pripada?

VL
PO
pole
15:41 30.04.2022.

Još jedno ne baš tako talentirano dijete pre-ambicioznih roditelja...

VL
ZO
zoranos
15:17 30.04.2022.

Kod njega su krivi mediji, jer su ga prenapuhali. On je senzacija, za zapravo je samo dobar igrač i ništa više! Sada to isto rade mediji sa Rokom Šimićem koji je i veći talent. Roko oduševljava, Roko maestralan, nezadrživ ... a Roko je napadač koji igra za 5. klub u 2. Autrijskoj ligi (klub jačine Kustošije) i Roko je tek 3. strijelac lige - čak 10 golova manje od BIH igrača koji nije niti reprezentativac (ispravite me ako je i ako nije iz BiH). A istovremeno druga 2 talenta igraju 1. HNL, dakle puno ozbiljniji nogomet i vrlo malo se o njima piše (Kačevenda i Zvonarek). Kome to treba??? Novine očito rade PR po nečijem nalogu koji će upropastiti dečka!

VL
JO
josippo
13:35 19.05.2022.

Majketi u kojoj zabludi taj čovjek živi, on u jednom Venlo nije uspija skupiti 3 utakmice, a misli da je bio najbolji u Romi? U Almeriji i U Zürichu je samo ulazio sa klupe, i on zbilja misli da može u reprezentaciju. Strava. Njeme još nije jasno da u modernom nogometu moraš da trčiš nazad kad izgubiš loptu. On ko dama se šeta pa se čudi što ne igra ni u malim klubovima kamoli u Romi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.