Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIKALLESHI ZA GOAL:

Bilo je gadno u Beogradu, bojali smo se za život

Albanija
Reuters/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
15.10.2014.
u 11:28

- Bila je opcija da se utakmica nastavi, ali nismo htjeli - rekao je Cikalleshi.

Splitov albanski reprezentativac Sokol Cikalleshi za Goal je prepričao ružna zbivanja iz Beograda, a tvrdi da se bojao za život u trenucima kad je sve eskaliralo.

"Bilo je gadno, bojali smo se za život! Bilo nas je strah da srpski igrači ne rasparaju našu zastavu, zbog toga je došlo do cijelog sukoba."

"Nismo se osjećali sigurno, tek smo u utrobi stadiona bili mirni i spokojni. Četiri naša igrača su ozlijeđena su u naguravanju, nakon toga nismo bili spremni opet izaći na teren. Da, bila je opcija da se nastavi, ali nismo htjeli."

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Ozlijedili su nam četiri igrača, strašno je što se dogodilo u Beogradu

>> Nisam mogao ništa osim prekinuti utakmicu, a UEFA će odlučiti tko je kriv

Ključne riječi

Komentara 20

DR
dronaLjubavi
12:31 15.10.2014.

srbiju izbaciti na 5 godina. Prije toga su pjevali "Ubij Hrvata da Šiptar nema brata" i bacali petarde i baklje na travnjak

SV
sven222
11:57 15.10.2014.

ovome pod hitno treba pokazati kako izgleda zastava Albanije...sa svojim izjavama podržava okupaciju susjednih država i sreća da ne graničimo sa njima jer bi i sami imali problema....

Avatar navijač
navijač
11:44 15.10.2014.

Sjetimo se samo šta su radili na Maksimiru prije početka balvan revolucije , i onda ih još netko brani a što je naj gore i neki" Hrvatski" mediji. Srbiju treba izbacit iz svih takmičenja dok ne prestanu širiti nacionalnu mržnju i netrpeljivost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije